CMS er nødvendigvis
ikke altid løsningen

BRANDET HJEMMESIDE

CASES

NGO

KUNDER

NYHEDER

KONTAKT

Intro 01 –

Tillad os at uddybe...

01

Mindre og mellemstore virksomheder har ofte overbevisningen om, at en CMS hjemmeside er løsningen. I de fleste tilfælde ender de op med et traditionelt layout, der ikke adskiller sig markant fra mængden og som ikke indeholder eller afspejler virksomhedens indentitet og værdier.

02

Der findes et alternativ, som giver din virksomhed branding-værdi, visualitet og genkendelighed. Prisniveauet er det samme, som hvis du investerede i en CMS hjemmeside, men her lægges vægten på at skabe en enestående og brugertilpasset hjemmeside, der indlæses hurtigt og som er platformsuafhængig på en lang række browsere og enheder, og som kan findes i søgemaskiner som f.eks. Google.

Websites designet

af designere

Det er nemt &

det er funktionelt

Fordele 02 –

Funktionelt &

overkommeligt

01

Hvad gør jeg når jeg vil have nyt indhold ind på hjemmesiden? Kan jeg selv gøre det?

 

En grafisk designet hjemmeside bliver vedligeholdt af designeren. Hjemmesidens røde tråd bibeholdes derved fremadrettet, og du skal udelukkende forholde dig til indholdet du ønsker skal florere på hjemmesiden og antallet af opdateringer du ønsker årligt.
Din hjemmeside vil altid ligge i sikre hænder hos os. Vi informerer dig i god tid inden opdateringen og du vælger selv hvilke indgreb der skal foretages på websitet.

Designet indhold som kan

videreføres offline

02

Opstår nødvendigheden for at bruge materialet fra hjemmesiden på andet reklamemateriale, leverer vores designer gerne en projektmappe med alt det producerede indhold. Vi udarbejder altid vores materiale i høj opløsning, således at det kan overføres til trykte publikationer, som bannere, roll-ups etc.

Platforms-tilpasset

design & optimering

Platforme 03 –

Designtilpasset desktop,

tablet og mobil

01

Vi fremstiller din hjemmeside i tre versioner, således at du fremstår på både desktop, tablet og mobile enheder. Uanset hvordan dine besøgende tilgår dig, vil du fremstå professionelt og pixel-perfekt. Hos os er der ingen skaleringsproblemer eller tekststørrelser der har forkerte proportioner på fx mobilen.

02

Vores hjemmesider er performance-optimerede og kan boostes yderligere ved tilkøb af Cloudflare Pro. Dine besøgende vil elske den nemme og lynhurtige tilgang fra mobile enheder. Vi tester løbende vores hjemmesider, således at de altid performer på højeste plan.

Vores priser springer
ikke
budgettet

Har vi overbevist dig?

Kontakt os her

GRAFISK PRODUKTION

KAMPAGNER

VIDEO & ANIMATION