Vores grafiske

kreativitet

spænder bredt

GRAFISK DESIGN

CASES

NGO

KUNDER

NYHEDER

KONTAKT

Vi løber gerne

hurtigt!

Hos os arbejdes der med grafisk design over en bred vifte af forskelligartede opgaver, fra design af logoer til layout af store hæfter og bøger. Vi løber gerne hurtigt, når vores kunder pludselig står med en messestand eller en annonceplads og mangler aktuelt præsentationsmateriale, men vi arbejder lige så ofte strategisk og langsigtet.

Vores

værktøjer

Når opgaven kræver et dybere indblik i kundens univers og værdier, holder vi fast i vores sunde fornuft og enkle metoder. De informationer, vi behøver for at forstå essensen af vores kunder og deres behov, kan tilvejebringes ved samtale og/eller fokuserede workshops. Vi gør med andre ord ikke tingene mere komplicerede end højst nødvendigt.

Vores konkrete spidskompetencer
ligger især inden for:

Magasiner, print- og e-magasiner

Hæfter, foldere og pjecer

Rapporter

Annoncer

Bøger

Logodesign og illustrationer

Websites og webbannere

Messemateriale

Direct mails

Plakater

SÅDAN ARBEJDER VI

Vi er overbeviste om vores rolle hos hver enkelt
kunde, og spørger konstant os selv, om vi
udfylder rollen bedst muligt

Kreativitet i faste rammer

 

Vi forvalter dit visuelle brand, og vi varetager den daglige designmæssige og
grafiske produktion for flere store virksomheder. De har tillid til os, fordi vi har forstand på mere end designmanualer; vi har også forståelse for de mennesker, som virksomhederne ønsker at nå ud til.

Vi taler et klart sprog

 

Vi arbejder altid sammen med kunden for at gøre budskaberne klare. Vi er en værdifuld medspiller, men vi yder også det modspil, der skærper produktet
– både når det gælder tekst og visuel kommunikation.

Vi taler af erfaring

 

Vores størrelse, erfaring og fleksibilitet betyder, at vi bliver en naturlig forlængelse af vores kunder. Vi gør kundernes målsætning til vores egen og oparbejder et solidt kendskab til organisationen og det marked, den opererer i. Derfor kan vi håndtere enhver opgave – fra det kreative til færdiggørelse og klargøring til tryk.

EKSEMPLER PÅ GRAFISK DESIGN

Skal Westring kbh håndtere din næste grafiske opgave?

KONTAKT OS

GRAFISK PRODUKTION

KAMPAGNER

VIDEO & ANIMATION