Magasin og katalog design

Vi designer visuelle
kataloger, magasiner
og årsrapporter mv.

Design til det trykte medie, er der
hvor vi er skarpest. Uanset projektets omfang har vi ekspertisen til at eksekvere og imponere.

 

 

Tryksager designet af Westring kbh bidrager til synligheden og brandingen af jeres virksomhed. Vi har fokus på jeres målgruppe og omsætter jeres budskaber til visuel og  kommunikativ information, som medfører positiv awareness hos kunder, samarbejdspartnere og interessenter. Vi er specialister indenfor feltet, og vi kan derfor håndtere hele trykprocessen, fra indhentning af tilbud fra trykkeriet til godkendelse af prøvetryk. Vi sikrer at kvaliteten er i
orden og at tryksagen bliver fulgt helt til dørs.

- Magasin design

- Katalog design

- Pjecer

- Brochure design

- Emballage design

- Bøger

- Årsrapporter

- Brevpapir

- Visitkort

- Storformatsprint

- Pakke labels

Hvorfor producere en tryksag?

 

I en digital verden fuld af visuelle indtryk bidrager en tryksag til at bibeholde og stimulere følesansen indenfor den kommunikative verden. Der opstår fordybelse når brugeren fornemmer papiret, duften og farverne fra en nyproduceret tryksag.

En korrekt udformet tryksag kan fastholde fokus i modsætning til et digitalt medie, som i nogle tilfælde kan fungere som et distraherende element, hvis større mængder af information skal formidles. En tryksag signalerer overskud og skaber nærhed til både kunder og interessenter.

Vi er opmærksomme på det digitale aspekt, og mener heller ikke at det trykte medie bør erstatte de digitale medier eller omvendt. Vi indtænker og forholder os derfor kritiske i udarbejdelsen af tryksager, således at hvis behovet opstår kan tryksagen problemfrit gennemgå en digitalisering.

EKSEMPLER PÅ GRAFISKE TRYKSAGER

Brug for en ny visuel retning på din næste tryksag?

KONTAKT OS

GRAFISK PRODUKTION

KAMPAGNER

VIDEO & ANIMATION