Vi arbejder

for NGO'er

NGO'ER

CASES

NGO

KUNDER

NYHEDER

KONTAKT

Dedikation, høj kvalitet og begræn-sede budgetter

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi finder det meget tilfredsstillende at arbejde med folk, der knokler for at gøre en forskel her i verden. Så længe vores virksomhed har eksisteret, har vi arbejdet for ngo'er, der har gjort det til deres opgave at forbedre forholdene for mennesker og miljø. Derfor kender vi de udfordringer, der er forbundet med gode intentioner og ofte begrænsede budgetter.

UDPLUK AF DE NGO'ER VI ARBEJDER MED TIL DAGLIG

SE ALLE KUNDER

Det siger vores fantastiske NGO kunder om

samarbejdet med Westring kbh:

Helle Kjærsgaard 
Informationschef i Red Barnet

Gennem de sidste 15 år har Westring kbh designet og produceret rigtig mange af vores forskellige publikationer. Det har de altid gjort med stor kreativitet og
forståelse for emnet.

Lotte Ladegaard

Konsulent og free-lancejournalist

Development Close-up

Jeg samarbejder altid med Westring kbh, når jeg får research og tekstopgaver, hvor jeg også har ansvaret for det grafiske design. Westring kbh er kreative, nemme at samarbejde med, og de leverer altid varen til tiden og uden ekstra regninger. Det er altafgørende for en lille virksomhed som min.

Fra idé til produktion

 

Udfordringerne kan være vidt forskellige: Nogle henvender sig med færdige koncepter, der skal designes og/eller produceres, andre kommer med en overordnet idé, som de ønsker hjælp til at realisere. Uanset hvor du måtte være i processen, vil vi være en værdifuld medspiller.

 

 

NGO-eksperter

 

Vi har stærke og langvarige samarbejder med journalister, fotografer, reseachere, strateger og forfattere, som er eksperter på ngo-området.

EKSEMPLER PÅ MATERIALE FOR NGO'ER

Har du brug for input til dit næste projekt?

KONTAKT OS

GRAFISK PRODUKTION

KAMPAGNER

VIDEO & ANIMATION